לבצק (לפי הסדר):
- 250 גרם קמח
- 5 גרם תבלין מרגריטה
- 10 גרם סוכר
- 5 גרם שמרים
- כוס מים
- קצת שמן (לשים את הבצק)
- 10 גרם מלח (לאחר לישת הבצק)
- מכסים ומכניסים למקרר
לרוטב:
- 2 עגבניות מרוסקות
- רסק עגבניות (250 מ”ל)
- 5 שיני שום כתוש
- אורגנו
- מלח
- בזיליקום
- חצי כוס מים
- מערבבים
מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו לגודל מתאים (עדיף בעזרת מערוך), מורחים עליו את הרוטב, מפזרים גבינה ושמים את התוספות האהובות עליכם,
מכניסים לתנור על 250 מעלות ל-10 דקות (או עד שמשחים), מוציאים מהתנור, חותכים ואוכלים.
בתאבון.