רעבים ויש לכם 45 דקות? תכינו פיצה

הפיצה כבר מזמן אינה נחלתם של האיטלקים בלבד, בכל עיר שמכבדת את עצמה פזורות פיצריות שחלקן עם טוויסט ואחרות שהלכו על הטעם המוכר והאהוב. כך או כך, אין שום מניעה לאפות את הפיצה בבית ובזול // מתכון

לבצק (לפי הסדר):

  • 250 גרם קמח
  • 5 גרם תבלין מרגריטה
  • 10 גרם סוכר
  • 5 גרם שמרים
  • כוס מים
  • קצת שמן (לשים את הבצק)
  • 10 גרם מלח (לאחר לישת הבצק)
  • מכסים ומכניסים למקרר

לרוטב:

  • 2 עגבניות מרוסקות
  • רסק עגבניות (250 מ"ל)
  • 5 שיני שום כתוש
  • אורגנו
  • מלח
  • בזיליקום
  • חצי כוס מים
  • מערבבים

מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים אותו לגודל מתאים (עדיף בעזרת מערוך), מורחים עליו את הרוטב, מפזרים גבינה ושמים את התוספות האהובות עליכם,

מכניסים לתנור על 250 מעלות ל-10 דקות (או עד שמשחים), מוציאים מהתנור, חותכים ואוכלים.

בתאבון.

אודות

המלצת קריאה

38 שנים לקרב סולטאן יעקוב: "רצו מחשבות שניפול בשבי"

יוסף אלטמן נטל חלק בקרב שנחשב לאחד הכישלונות הגדולים של מבצע שלום הגליל. שנים אחרי הוא משלים בשיחה עם בתו את פרטי הלחימה שבה איבד חברים רבים