סטודנטים מחלקים מופלטות. צילום: אנסטסיה אוסיפוב, צלמת אגף השיווק ואגודת הסטודנטים במכללה האקדמית ספיר

“אנחנו רוצים להחיות את האווירה בקמפוס”: סטודנטים ואנשי סגל חגגו את המימונה בכיכר המרכזית במכללה

תחפושות, ניגון דרבוקה, ומתוקים, הרבה מתוקים. ביום שלישי האחרון התמלאה הכיכר המרכזית בחוגגים לכבוד המימונה שיזמה אגודת הסטודנטים. יו"ר האגודה עומרי שרייבר: "אנשים אמרו שחסר להם לצאת לכיכר ולשמוח". נשיא המכללה: "המטרה שספיר תהיה גורם מוביל בתחייה של האזור, בצמיחה, בשיקום ובהחלמה"

ביום שלישי האחרון, רגע לאחר יציאת חג הפסח, התכנסו בכיכר המרכזית במכללה עשרות סטודנטים, מרצים ואנשי סגל לחגוג את המימונה שארגנה אגודת הסטודנטים והסטודנטיות. ברחבת הכיכר חיכו לחוגגים שולחנות עמוסים בכל טוב עם מופלטות טריות, עוגיות מרוקאיות, “שבקיה” מתוקה, תה נענע חם וריחני – כשהכול תוצרת מקומית של אימהות לסטודנטיות מהמכללה.

“אנחנו רוצים להחיות את האווירה בקמפוס”, אמר לספירלה עומרי שרייבר, יו”ר האגודה. “אנשים פנו אלינו ואמרו שזה חסר להם מאוד – לצאת לכיכר ולשמוח – ואנחנו משתדלים לעשות הכי טוב שאפשר כדי שהחוויה של הסטודנטים תהיה כמו שצריך”. לדבריו, הבחירה לשתף את נשות האזור בהכנת הכיבוד לא היתה מקרית. “המטרה העיקרית שלנו באירועי תרבות זה גם לתת פרנסה לתושבי האזור שאנחנו חיים בו, ובמיוחד לאנשים שספגו מכה אנושה, בעיקר העסקים העצמאיים”. אמר שרייבר.

כדי להכניס את כולם לאווירה הובאו לאירוע די.ג’יי שניגן מוזיקה שמחה ועכשווית, דרבוקיסט, תחפושות צבעוניות ברוח המימונה ולבוש מסורתי, עמדת צילום מגנטים למזכרת ועמדות ברד ובירה. “רצינו לעשות מימונה במסגרת סדרה של אירועים שיחיו מחדש את הקמפוס כי המטרה שלנו היא שספיר תהיה גורם מוביל בתחייה של האזור, בצמיחה, בשיקום ובהחלמה, ושיגיעו לספיר לא רק כדי ללמוד אלא גם שיהיו חיים סטודנטיאליים”, אמר לספירלה פרופ’ ניר קידר, נשיא המכללה.

 

עמדת המימונה עם כל טוב. צילום: אנסטסיה אוסיפוב, צלמת אגף השיווק ואגודת הסטודנטים במכללה האקדמית ספיר

 

מימין: נשיא המכללה פרופ’ ניר קידר ויו”ר אגודת הסטודנטים עומרי שרייבר. צילום: אנסטסיה אוסיפוב, צלמת אגף השיווק ואגודת הסטודנטים במכללה האקדמית ספיר

 

 

 

 

אין תגיות

סגור לתגובות.